domingo, 26 de abril de 2015

ENS HA VISITAT L'ESCRIPTORA EULÀLIA CANAL

El dia 21 de maig de 2015 ens va visitar a la nostra escola, l'escriptora Eulàlia Canal, autora del llibre "Un petó de mandarina", que han llegit els alumnes de 5è.

L'Eulàlia Canal va està explicant en que es va inspirar per escriure aquest llibre. La seva filla, que en aquell moment era una adolescent, començava a patir per temes d'amor i arrel de les històries que li explicava, va començar a escriure aquest llibre.

"Un petó de mandarina" va rebre el premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil 2006.

Aquest any es publicarà una edició en castellà.

Va parlar del primer llibre que va escriure i d'altres. El tema principal dels seus llibres són els sentiments. 

Vam escoltar la canço de "Un petó de mandarina" en un ritme de rap.

Ens va signar un exemplar del llibre.

Aquí teniu un petit resum del llibre "Un petó de mandarina", per veure si també us enganxeu a llegir-lo.

"El primer dia d'escola de la Vanina, el Tavi ja veu que és una nena especial i se n'enamora de seguida. La Vanina ha arribat d'un país llunyà, al seu país hi ha guerra i ella i la seva família han hagut de marxar, deixen al seu pare lluiten al front. Però com s'ho farà, el Tavi, un nen tan normal com ell, per acostar-se a una noia tan extraordinària? i que a més a més el Ricky i els seus col.legues no deixen acostar-se a la Vanina."



Alguns dels seus llibres que tenim a la biblioteca de l'escola són: "Un poema a la panxa", "L'arbre de les històries", "Sota el coixí... una porta", "Un somni dins el mitjó". Aquesta setmana, incorporem a la nostra biblioteca el llibre "Això és un secret que només sé jo" que ens ha fet arribar L'Eulàlia Canal.

Aquest és el seu blog  http://eulaliacanal.blogspot.com.es/

MOLTES GRÀCIES EULÀLIA PER LA TEVA VISITA I PEL LLIBRE!!!!!



















































No hay comentarios:

Publicar un comentario