martes, 17 de noviembre de 2015

NOVETATS DEL MES DE NOVEMBRE

Aquest mes tenim moltes novetats com: el número 7 de Els Futbolíssims, el número 5 de l'Oriol Pelacanyes, el número 12 de Zona Zombi, el tan esperat número 10 del Diari del Greg i també la continuació de Em Pixo que en aquest últim llibre es diu Em pixo del tot i també una nova aventura del Claude que es fa director de cinema.
També tenim un nou llibre d'En Fèlix, "En Fèlix és un heroi, un geni del dibuix i del grafit. Les noies se’l miren amb admiració, però sempre li acaba sortint tot malament. Perquè, tot i les seves qualitats, en Fèlix és un desastre pel que fa al seu aspecte físic. I això implica problemes, perquè no sap com desempallegar-se dels perillosos membres del Club de Lluita, que volen convertir-lo en carn picada, ni com impressionar la dolça Nina, vatua i revatua!".


També ha arribat a la nostra biblioteca un llibre que acaba de sortir que es diu Hamish i els aturamons us expliquem una mica de que tracta "Persones, animals, cotxes, motos, rellotges,… Tot, tot aturat i ben aturat. Menys l’Hamish! Viu al quart poble més avorrit d’Anglaterra, on mai –fins ara!- no hi havia res a destacar. El pitjor de tot, però, és que en Hamish aviat descobreix el motiu de tot plegat: els terribles aturamons tenen un pla per apoderar-se del món. Com s’ho farà ell per salvar l’humanitat?. Què faries si, tot d’un plegat, t’adonessis que al teu voltant tot i tothom queda petrificat? Si, el món sencer aturat… menys tu!"



No hay comentarios:

Publicar un comentario