lunes, 2 de abril de 2018

ELS ALUMNES MÉS LECTORS DE L'ESCOLA

INAUGUREM UNA NOVA SECCIÓ
Des de la biblioteca volem destacar cada mes una classe, un alumne o alumnes que seran protagonistes al blog de la biblioteca per ser els més lectors de l'escola i els hi lliurarem un diploma.

En el mes de JUNY, volem destacar a la JULIA, SANDRA i CLÀUDIA de 6èB per ser unes grans lectores. S'ha llegit col.leccions senceres, llibres de l'autora Laura Gallego i molts més. Han fet recomanacions de llibres i han participat en el concurs de bibliotubers. Trobarem a faltar el vostre entusiasme per la lectura.
MOLTES FELICITATS JULIA, SANDRA I CLÀUDIA



En el mes de MAIG, volem destacar al DIEGO GARROTE de 3èC per ser un gran lector i per la seva dedicació a la lectura. S'ha llegit col.leccions senceres com L'Agus i els monstres, Dani Bocafoc i moltes més.
 MOLTES FELICITATS DIEGO!


En el mes de ABRIL, volem destacar a l'ESTEFANY de 6èC per ser una gran lectora i per la seva col.laboració amb la biblioteca. S'ha llegit col.leccions senceres com: Tom Gates, Diari del Greg, Diari d'una penjada, Els Futbolíssims, L'Agus i els monstres i moltes més i també llibres que molts pocs alumnes han llegit.

                                           MOLTES FELICITATS ESTEFANY!


En el mes de MARÇ, hem de felicitar a la CLASSE de 4tA i a la seva tutora, la Montse García, pel seu hàbit lector que han tingut tant a l'aula, com a la biblioteca, com al bibliopati, com a la participació dels concursos de bibliotubers i de l'Agus i els monstres. S'han llegit tota la col.lecció de Diari del Greg i ara estan llegint la col.lecció de Tom Gates. Aquí teniu la mostra de la seva afició a la lectura que ens alegra moltíssim.
                                                         SEGUIU AIXÍ!


No hay comentarios:

Publicar un comentario